Tisztelt Felhasználó!

Tájékoztatjuk, hogy a program 2022. május 26-án 20:00-tól május 26-án 23:00-ig tervezett karbantartás miatt nem lesz elérhető.

Oktatási Hivatal

Keresési feltételek

(*) Az intézmény OM azonosítója 6 számjegyű vagy szakképző intézmény esetén 6/3 számjegyű kód lehet.

A programban kizárólag azok az intézmények szerepelnek, melyek a középfokú felvételi eljárásban befejezték az intézményi adatszolgáltatást.

Az alábbi intézmények jelenleg még nem fejezték be az intézményi adatszolgáltatást a középfokú felvételi eljárásban, ezért a programban az intézmény tanulmányi területeire és felvételi tájékoztatójára vonatkozó információk az adatrögzítés lezárásáig nem érhetők el.
KIFIR – szerkesztés alatt álló intézmények xlsx-ben

A programban megjelenő
intézmények száma: 1128 db
feladatellátási helyek száma: 1227 db
tanulmányi területek száma: 6745 db


  KIFIR – országos adatok letöltése xlsx-ben

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a tanulmányi területek szövegei kizárólag a középfokú iskolai képzések legfontosabb – jellemzően a felvételi eljárásra vonatkozó – információit tartalmazzák, és nem nyújtanak teljes körű felvilágosítást a képzés egészéről, nem helyettesítik sem a középfokú iskolák felvételi tájékoztatójának megismerését, sem a további tájékozódást. Az intézmény által meghirdetett tanulmányi területekkel, felvételi tájékoztatóval kapcsolatban az adott intézmény tud további információval szolgálni.

A középfokú felvételi eljárás menetére vonatkozóan részletes információkat az Oktatási Hivatal honlapján – www.oktatas.hu – a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/A középfokú felvételi eljárás információi menüpontban találhatnak. A középfokú felvételi eljárásra vonatkozó jogszabályok, közlemények szintén a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás menüpontban, a Jogszabályok, közlemények linkre kattintva érhetők el.”

A keresőprogram tartalmazza a középfokú iskolák által a rendkívüli felvételi eljárásban meghirdetett férőhelyekre vonatkozó adatokat is. Amennyiben kizárólag a rendkívüli felvételi eljárásban meghirdetett helyek között szeretne keresni, kérjük, jelölje be az erre szolgáló jelölőnégyzetet.