Keresési feltételek

(*) Az intézmény OM azonosítója 6 számjegyű vagy szakképző intézmény esetén 6/3 számjegyű kód lehet.

A programban kizárólag azok az intézmények szerepelnek, melyek a középfokú felvételi eljárásban befejezték az intézményi adatszolgáltatást.

A programban megjelenő
intézmények száma: 1125 db
feladatellátási helyek száma: 1222 db
tanulmányi területek száma: 6723 db


 Országos adatok letöltése xlsx-ben

Az alábbi intézményekben jelenleg még folyamatban van az adatrögzítés. A programban az intézmény felvételi információi (tanulmányi területei és felvételi tájékoztatója) az adatrögzítés lezárásáig nem érhetők el.

Szerkesztés alatt álló intézmények

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a tanulmányi területek szövege kizárólag a középfokú iskolai képzések legfontosabb – jellemzően a felvételi eljárásra vonatkozó – információit tartalmazza, és nem nyújt teljes körű felvilágosítást a képzés egészéről, nem helyettesíti sem a középfokú iskolák felvételi tájékoztatójának megismerését, sem a további tájékozódást. Az intézmény által meghirdetett tanulmányi területekkel, felvételi tájékoztatóval kapcsolatban az adott intézmény tud további információval szolgálni.

A középfokú felvételi eljárás menetére vonatkozóan részletes információkat az Oktatási Hivatal honlapján – www.oktatas.hu – a KÖZÉPFOKÚ FELVÉTELI ELJÁRÁS felirat alatt, A középfokú felvételi eljárás információi linkgyűjteményben találhatnak. A középfokú felvételi eljárásra vonatkozó jogszabályok, közlemények szintén ezen az oldalon a Jogszabályok, közlemények linkre kattintva érhetők el.