Mentett tanulmányi területek
Még nincs mentett elem

Statisztikák és letöltések

A programban kizárólag azok az intézmények szerepelnek, melyek a középfokú felvételi eljárásban befejezték az intézményi adatszolgáltatást.

Inézmények száma: 1123 db
Feladatellátási helyek száma: 1220 db
Tanulmányi területek száma: 6461 db

Az alábbi intézményekben jelenleg még folyamatban van az adatrögzítés. A programban az intézmény felvételi információi (tanulmányi területei és felvételi tájékoztatója) az adatrögzítés lezárásáig nem érhetők el.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a tanulmányi területek szövege kizárólag a középfokú iskolai képzések legfontosabb – jellemzően a felvételi eljárásra vonatkozó – információit tartalmazza, és nem nyújt teljes körű felvilágosítást a képzés egészéről, nem helyettesíti sem a középfokú iskolák felvételi tájékoztatójának megismerését, sem a további tájékozódást. Az intézmény által meghirdetett tanulmányi területekkel, felvételi tájékoztatóval kapcsolatban az adott intézmény tud további információval szolgálni.

A középfokú felvételi eljárás menetére vonatkozóan részletes információkat az Oktatási Hivatal honlapján – www.oktatas.hu – a KÖZÉPFOKÚ FELVÉTELI ELJÁRÁS felirat alatt, A középfokú felvételi eljárás információi linkgyűjteményben találhatnak. A középfokú felvételi eljárásra vonatkozó jogszabályok, közlemények szintén ezen az oldalon a Jogszabályok, közlemények linkre kattintva érhetők el.